Produse turceşti, Rahat turcesc

laybl
ctl lt ctr
Cos de cumparaturi
Produse 0
Total 0,00 LEI
Comanda
cbl lb cbr
ctl lt ctr
cbl lb cbr
ctl lt ctr
Oferta speciala
40,00 LEI 32,00 LEI
cbl lb cbr
ctl lt ctr
cbl lb cbr
ctl lt ctr
Newsletter
Nume:
E-mail:
Aboneaza-ma
cbl lb cbr
spacer
spacer spacer

Rahat turcesc

Rahatul este un tip de dulciuri originar din Turcia făcut din zahăr, arome alimentare şi amidon. În ţara de origine, acest produs este cuncoscut sub numele de lokum, fiind un produs foarte popular în tot spaţiul balcanic. Rahatul are o consistenţă similară cu a jeleului, fiind însă mai solid, mai lipicios şi mai opac. Mai mult, datorită conţinutului foarte ridicat de zahăr, este mult mai dulce decât majoritatea dulciurilor, fiind mai apropiat în această privinţă de şerbet decât de jeleu. De obicei, se comercializează tăiat în cuburi mici, acoperite cu zahăr pudră pentru a nu se lipi între ele sau de mână.

Produs încă din secolul al XV-lea, iniţial el se producea din miere, melasă şi făină. Pe măsură ce zahărul a devenit mai ieftin, acesta a înlocuit mierea şi melasa în compoziţie. Dacă la începuturi rahatul era disponibil numai în cea mai simplă varietate (conţinând doar zahăr, amidon şi apă), astăzi se poate cumpăra într-o varietate mare de culori şi arome (cele mai populare fiind de lămâî, portocale, cacao şi fistic). Mai mult, există şi varietăţi de rahat care conţin în mijloc fistic, alune, nuci sau migdale, sau care sunt acoperite cu diverse alte dulciuri, precum nuga.

[category_no_products]

spacer
layhr
spacer
Istoria ceaiului
Povestea ceaiului a început cu mai bine de 5000 de ani în urmă, în China condusă de împăratul Shen Nung.
Cum se prepară ceaiul
Infuzie, timpul şi cantitatea fiind foarte importante pentru obţinerea unei arome inedite.
Baruri
Propunere colaborare pentru cafenele şi baruri
Aromaroma
Locul de unde puteţi cumpăra ceai şi accesorii
magazin de narghilele
Magazin virtual de ceai
spacer
layr
laybl laybr
layb1

Site-ul hailaceai.ro este proprietatea SC QUATRO-GRUP SRL RO16371722 | J40/6752/2004 | SEDIU: STR. GARNITEI NR 1 SECT. 4 BUCURESTI

Valid RSS feed  Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS