magazin de narghilele

laybl
ctl lt ctr
Cos de cumparaturi
Produse 0
Total 0,00 LEI
Comanda
cbl lb cbr
ctl lt ctr
cbl lb cbr
ctl lt ctr
Oferta speciala
40,00 LEI 32,00 LEI
cbl lb cbr
ctl lt ctr
cbl lb cbr
ctl lt ctr
Newsletter
Nume:
E-mail:
Aboneaza-ma
cbl lb cbr
spacer
spacer spacer

Hailaceai.ro nouă infăţişare!

Acum mai bine de 4 ani, în 2005 am deschis magazinul online www.narghilele.ro (acum www.narghilea.ro). Era primul site din Romania care se adresa pasionaţilor de narghilea şi venea în întâmpinarea lor atât cu narghilele, arome, cât şi cu informaţii şi un ghid de preparare a narghilelei.

  

La sfârşitul anului 2007 am deschis localul Aromaroma, unde clienţii noştri pot savura alături de cea mai bună narghilea din Bucureşti şi ceaiuri marca hailaceai.ro dar şi specialităţi de cafele şi cocktailuri. În foarte scurt timp Aromaroma a devenit şi locul în care am expus toate produsele noastre de pe narghilele.ro dar şi hailaceai.ro, astfel realizându-se un mic magazin de prezentare.  

 

În 2008 am lansat şi noul site www.hailaceai.ro, o înfăţişare nouă, prin care prezentăm celor interesaţi de ceaiuri produsele noastre dar şi informaţii şi modalitaţi de preparare. Ceaiurile sunt 100% naturale, conţin bucăţi de fructe şi sunt aduse din Orient la vrac şi ambalate de noi la plicuri de câte 50g fiecare.

 

În prezent www.hailaceai.ro este unul dintre cele mai divesificate web site-uri dedicate ceaiurilor. Ne-am propus să oferim clienţilor noştri cele mai bune produse, atent selecţionate din ţările de origine: Germania, Tailanda, Japonia, Brazilia şi China. Credem că am reuşit să punem la dispoziţia celor interesaţi tipuri cât mai diverse şi mai interesante de ceaiuri şi o gamă foarte largă de accesorii, cum ar fi infuzoare, filtre, cutii pentru păstrarea ceaiului şi seturi de ceai (căni, ceşti, ceainice).

 

 
 

 

spacer
layhr
spacer
Istoria ceaiului
Povestea ceaiului a început cu mai bine de 5000 de ani în urmă, în China condusă de împăratul Shen Nung.
Cum se prepară ceaiul
Infuzie, timpul şi cantitatea fiind foarte importante pentru obţinerea unei arome inedite.
Baruri
Propunere colaborare pentru cafenele şi baruri
Aromaroma
Locul de unde puteţi cumpăra ceai şi accesorii
magazin de narghilele
Magazin virtual de ceai
spacer
layr
laybl laybr
layb1

Site-ul hailaceai.ro este proprietatea SC QUATRO-GRUP SRL RO16371722 | J40/6752/2004 | SEDIU: STR. GARNITEI NR 1 SECT. 4 BUCURESTI

Valid RSS feed  Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS