Reţete ceaiuri

laybl
ctl lt ctr
Cos de cumparaturi
Produse 0
Total 0,00 LEI
Comanda
cbl lb cbr
ctl lt ctr
cbl lb cbr
ctl lt ctr
Oferta speciala
40,00 LEI 32,00 LEI
cbl lb cbr
ctl lt ctr
cbl lb cbr
ctl lt ctr
Newsletter
Nume:
E-mail:
Aboneaza-ma
cbl lb cbr
spacer
spacer spacer

Ceaiurile sunt cunoscute pentru efectul lor benefic asupra sănătăţii şi sunt recomandate a fi consumate cât mai des.

Ceaiul verde este deja cunoscut în întreaga lume pentru proprietăţile sale diuretice, antioxidante şi pentru conţinutul crescut de vitamine.

Ceaiul negru este de asemenea diuretic şi antioxidant, diferenţa dintre acesta şi cel verde fiind aceea că ceaiul negru conţine cofeină.

Ceaiul Rooibos este un ceai natural, care nu conţine coloranţi, aditivi sau conservanţi. Un alt aspect în favoarea acestui ceai este conţinutul său scăzut de teină, prin urmare ceaiul nu are efect energizant. Poate fi deci consumat fără probleme la orice oră din zi sau din noapte, studiile confirmând chiar faptul că este un adjuvant în cazurile de insomnie, iritabilitate, hipertensiune sau dureri de cap.

Ceaiurile de fructe conţin foarte multe vitamine şi au şi o aromă foarte plăcută. Nu conţin cofeină sau teină şi sunt uşor de preparat, fiind o alternativă ideală pentru tineri şi vârstnici. Sunt versatile, aşa că pot fi băute calde sau reci şi poti fi combinate şi cu alte băuturi.

Ceaiul alb este un adevărat panaceu. Potrivit unor studii, ceaiul alb este de cinci ori mai eficient decât ceaiul verde în lupta declarată cancerului. Iar dacă până acum te chinuiai cu kilogramele in plus, ceaiul alb te poate ajuta sa scapi de acest coşmar.

Ceaiurile din plante sunt cunoscute ca remedii naturiste. Au un gust plăcut atât reci cât şi calde. De obicei nu conţin cofeină, foarte rar teină, de aceea sunt recomandate tuturor băutorilor de ceai.

 

spacer
layhr
spacer
Istoria ceaiului
Povestea ceaiului a început cu mai bine de 5000 de ani în urmă, în China condusă de împăratul Shen Nung.
Cum se prepară ceaiul
Infuzie, timpul şi cantitatea fiind foarte importante pentru obţinerea unei arome inedite.
Baruri
Propunere colaborare pentru cafenele şi baruri
Aromaroma
Locul de unde puteţi cumpăra ceai şi accesorii
magazin de narghilele
Magazin virtual de ceai
spacer
layr
laybl laybr
layb1

Site-ul hailaceai.ro este proprietatea SC QUATRO-GRUP SRL RO16371722 | J40/6752/2004 | SEDIU: STR. GARNITEI NR 1 SECT. 4 BUCURESTI

Valid RSS feed  Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS